29 Ekim 2015 Perşembe

By The Sea 2015 Full Tek Parça İzle

By the sea izle filmi 20 Kasım 2015 tarihinde dünyanın birçok farklı ülkesinde vizyona girmeye hazırlanıyor. Film yapımcıları bu tarihe kadar yaptığı çalışmaları sıklıkla medyayla paylaşıp, film için harika bir reklam yapmayı başarmıştır. Bunların üzerine filmin fragmanını da yayınlayarak film severler üzerinde büyük bir heyecan ve beklenti oluşturmayı başarmıştır.

By the sea hd izle eski yıllarda yaşanan bir olaydan esinlenerek kurgulanmıştır. Bu senaryo 1970’li yıllara dayanmaktadır. Bu yıllarda yaşayan bir çiftin aşk ve dramatik öyküsüne yer verilmiştir. Filmde bir dansçı kadın ile eşinin hikayesi bulunmaktadır. Bu çift uzun süre birlikte olmuştur ve mutluluğunu evlilik ile devam ettirmişlerdir. Fakat evlendikten sonra istedikleri hayatı yaşayamamışlardır. Her iki tarafın da beklentilerini alamaması üzerine sorunlar patlak vermiştir. Dansçı olan kadının ve eşinin sürekli farklı şehirlerde olması gerekmesi sorunların temel kaynağı olmuştur. Ardından evlilik sarsılmış ve tartışmalar hızlanmıştır. Çift yeni bir sayfa açmak için bir kasabaya yerleşir. Yavaş yavaş problemlerini çözmeye başlarlar. Bu hikayenin izlenebileceği sayfamızda By the sea izle seçeneği de bulunur.


Filmin yapımcılığında, yönetmenliğinde ve oyunculuğunda iki isim ile karşılaşıyoruz. Brad Pitt ve Angelina Jolie isimleri bu film için büyük emek ortaya koymuşlardır. Kasabadaki çiftin tekrar nasıl mutlu olduğunu merak edenler için By the sea filmi tek parça ve Türkçe izleme seçenekleri ile sayfamızda yerini almıştır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder