9 Kasım 2015 Pazartesi

Casuslar Köprüsü Filmini HD İzle

Casuslar Köprüsü
2015 yılı ABD yapımı olan film, soğuk savaş döneminde Sovyet Rusya’sına esir düşen bir Amerikan pilotunun başından geçen olayları konu ediniyor. Filmin başrolünde ünlü isim TomHanks bulunuyor ve yönetmenlik koltuğunda ise usta isim Steven Spielberg oturmakta.
Dram ve Gerilim Türündeki Casuslar köprüsü izle filmi savaş dönemi filmleri arasında ilk sırayı alıyor diyebiliriz.  27 Kasım 2015 de vizyona girecek olan filmi kaçırmamanızı şiddetle temenni ediyoruz.

Vicdanınızı Sorgulayacaksınız
Sovyet Rusya’sına esir düşen Amerikan pilotunu kurtarmak için CIA yetkilileri bir avukat görevlendirir. Fakat bu iş sanıldığı kadar kolay olmayacaktır. Avukatı çok zorlu bir süreç ve vicdan muhasebesi beklemektedir.
Tomhanks’in yanı sıra; AmyRyan, Alan Alda, Michael Gaston ve SebastianKoch gibi usta isimler yer alıyor. Büyük yıldızları ve usta oyuncuları bir araya getiren Casuslar köprüsü HD izleme seçeneği ilede sizlere daha kaliteli ve yüksek çözünürlülükte film izleme imkanını da sunuyor.
Efsane Film Zirvesi
Filmin senaryosu EthanCoen ve JoeyCoen ait. Yine filmin yapımcılığını ise usta isim Steven Spielberg ve MarcPlatt üstleniyor. Steven Spielberg ve TomHanks i bir araya getiren bu film gerçekten efsaneler arasına yerleşebilecek düzeyde olacak gibi.

Casuslar Köprüsü Full izleme olanağını da sizlere sunuyor. Bu sayede filmi takılmadan donmadan ve kasmadan rahatça tek part halinde izleyebileceksiniz. İyi seyirler dileriz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder