2 Kasım 2015 Pazartesi

Collide 2016 Hd Filmi izle

Suç filmleri kategorisindeki Collide bir hırsız çetesinden bahsediyor. Collide izleyerek Eran Creevy’nin üstün başarıdaki yönetmenliğinde bir film izlemiş olacaksınız. Aksiyon dolu sahnelere tanıklık edeceğiniz filmde Anthony Hopkins gibi bir yıldız oyuncu yer alıyor. Jones, Schick gibi oyuncular da filmin diğer isimleri arasında. Collide Full HD olarak Türkçe dublaj seçeneği ile izleyebileceğiniz şekilde sayfamıza eklenmiştir.

Collide hd izle seçeneği ile filmi yüksek görüntü kalitesinde izlerken harika bir senaryo ile karşılaşacaksınız. Bu senaryoda; Bir suç çetesi üyesi olan Stein'in bu sefer ki soygunu başarısızlıkla sonuçlanacaktır. İşleri ters giden Stein çetenin zalim lideri Hagen'e hesap vermekten korkarak ondan kaçmaya başlar. 

Stein'in kafasında tek bir yol kalmıştır. Stein bu yolu yani kaçmayı tercih ederek eski patronuna sığınmaya karar verir. Ama burda Stein'ı daha da kötü bir tablo beklemektedir. Çünkü sığındığı eski patronu bir uyuşturucu kaçakçısıdır. Olanlar karşısında iyice çaresizliğe düşen Stein'in büyük bir derdi daha vardır. Sevdiği kadını bu kirli çemberin içine sokmamak... Stein’in başından geçenleri merak ediyorsanız Collide full izle filmi tek bir solukta macera dolu sahneleri ile izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder